Jeg hedder Poul Bechager Pedersen, en fugleentusiast og indehaver af FlexNest.com.
Jeg  er produktionsingeniør fra Odense Teknikum 1970. ( I dag syddansk universitet)
Efter 20 år på Danfoss fabrikkerne i Nordborg, Viby og Silkeborg,  fulgte 6 år på emballagevirksomheden Neopak i Randers og Næstved.
Herefter kom en periode med egen virksomhed  efterfulgt af en par år i IT brancen.
Efter 4 år på Terma i Grenå, gik Jeg på efterløn i 2006 .

Jeg bor i Studstrup nord for Århus, har 3 børn og 5 børnebørn. Når Jeg i dag har forkærlighed for fugle, er det min afdøde hustrus fortjeneste! Hun fodrede fugle hele året og vi havde altid en masse fugle i haven. Jeg tror mange fugleelskere  vil give mig ret i at der ikke findes noget mere livsbekræftende end at stå op til fuglekvidder om morgenen?

Ud over at dyrke familie og venner, er jeg  medlem af forskellige foreninger: Ingeniørforeningens seniorgruppe, Dansk Ornitologisk Forening, Studstrup Petanqueforening og  mandeklubben Rosenkavalererne i Skødstrup.

Flexnest.com oprettede jeg i 01-07-2013. Da Jeg gik på efterløn i 2006 havde jeg tid til at interesserer mig for fuglekasser. Som Ingeniør ligger det i blodet at lave forbedringer. De tegninger af småfuglekasser der findes på nettet var Jeg ikke tilfreds med. Ingen kendte konstruktioner var rengøringsvenlige. Jeg udviklede derfor min egen konstruktion, FlexNest® 8i1, som ud over at være rengøringsvenlig  kan omstilles til mindst 8 forskellige funktioner.

SKIFT AF INDSATS PÅ FÅ MINUTTER

Har du spørgsmål eller forslag?
Skriv til mig via formularen.
Eller ring på
(+45) 20 22 74 50.